11/18 anonim válasza:
Van amiben igazad van, ezt elismerem. De szerintem ha te is ennyire túlhajszolnád magad, nem keresnéd direkt a hibát.
13/18 A kérdező kommentje:
Az alatt mit értesz hogy Jani The VR-al foglalkozik? Mármint csak a csatornával? Ezzel ő mennyit kereshet?
2016. márc. 20. 01:52
14/18 anonim válasza:
Jani a vr-ban dolgozik otthon, Pisti pedig a Bt Hungary -nál
15/18 anonim válasza:
Kedves Mindenki, aki lesz*rozza a TheVR-t!
Ha majd Ti is csináltok heti 10 videót csúcsminőségben, lesz 300000 feliratkozótok, megsuereztek annyi tudást, mint amennyit Jani és Pisti birtokol, akkor elkezdhettek sz*rozni. De Ti nem veszitek észre, hogy kiteszik a lelküket is értetek és Ti csak úgy lesz*rozzátok aztba sok munkát és alkotást, amit Ti sosem fogtok elérni. Szánalmas...
16/18 anonim válasza:
kedves 15ös , miről beszélsz te agyhalott ? Tipikus "ha valami nem tetszik csinálj jobbat " 15 évesek és sértődött primadonnák szokták ezt a fantasztikus fordulatot használni . Menjél és élvezkedjél nyugodtan magadba miközben nézed ezt a két retardáltat.
17/18 Én vok :) válasza:
16-os! Ezt is csak azért mondod mert tudod hogy te sose leszel olyan sikeres mint a TheVR és csak irígy vagy rájuk. Egyébként miért mondod hogy retardáltak? Azért mert neked nem tetszenek a videók amiket csinálnak? Ez van. Ilyen az élet! Kinek mi. Ennyi erővel mivel most nekem nem tetszik a stílusud én is mondhatnék rád ilyeneket.
18/18 anonim válasza:
Túl játszák a szerepüket, sok gyerekes dolgot csinálnak, de ha ez nekik jó akkor csinálják, és még pénzt is keresnek vele , nekem a Jani szimpatikus srác , a Pisti nagyon nem, tudálékos faxkalap , okosnak hiszi magát nagyon .. és le se lehet lőni! túlpörög sokszor.. na meg azok a kamu félések egy játéktól , az is nagyon meg van játszva.. de összességében igazuk van, ha ebből pénzt lehet szakítani jól teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!