Művészetek Völgye! Ingyenes vagy van belépő?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 11:24
1/6 anonim válasza:
Az egész maga ingyenes, de azt hiszem, az esti koncertekre a monostorapáti focipályán, oda kellett... oda csak a falubelieknek nem, vagy ilyesmi. (azt hiszem. ptt laktam, szóval nem tudom, hogy másoknak ez hogy van...) Viszont lesz egyáltalán MV? Oo" én úgy hallottam, nincs pénz. Akkor most mégis lesz? (Mert jó lenne!)
2/6 A kérdező kommentje:
igen igen:D 20. lesz idén elvileg.... OTTLESZEK!
2010. ápr. 3. 18:27
3/6 anonim válasza:
Szia!
Ingyenes ott lenni, de sok programhoz kell belépő. Ajánlom a bérletet, van teljes bérlet, a rendezvény egészére, meg van napi bérlet is. Úgy álltalába 10 ezer forint körül van az ára. (a teljes bérletre értem)
4/6 anonim válasza:
helyi vagyok,fizetnem kellett volna 2000-et tíz napra idén,de NEM tettem:)helyette jól belógtam mindenhova!!akinek van esze erdő felől közelíti meg a m.apátifocipályát.nehogymár jól járjanak a mocskos szervezők:)
5/6 A kérdező kommentje:
huhha xD köszi a tippet
2010. aug. 18. 21:32
6/6 brokenbone válasza:
szerintem meg a legjobb ha a kezdés előtt bemész az adott program helyszínére azt akkor nem kell belépő mert már bent vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!