A Végtelen Ház Creepypasta-nak mi volt a lényege?
"Felhagyta az egyetemet két év után."
Ennél a mondatnál hagytam abba.
Túl hosszú és túl rossz ahhoz, hogy időt szánjak rá.
De a kérdésed gerilla-marketingnek nem rossz! :-)
"Jobban örültem volna, ha azt mondod, hogy "Bocsi, nem tudom." vagy valami ilyesmi..."
Ezen nem múlik!
Bocsi, nem tudom!
:-)
Kíváncsi leszek, lesz-e itt valaki aki végigolvassa.
Rossz a stílus, pongyola a fogalmazás.
Azt meg nehezen hiszem, hogy nem te írtad, és így akarod reklámozni, hanem véletlenül ráakadtál, végigolvastad, és tényleg nem érted - és ez tényleg annyira bánt, hogy ide írsz ki egy kérdést róla.
Bár lehet, hogy ezt csak a szakmai ártalom ( mindenben a gyanús keresése, folyamatos kételkedés) mondatja velem.
Gondolj amit akarsz! ;)
Abban viszont 100%-ban igazad van, hogy silány minőség. De röviden összefoglalom neked:
Egy srác elmegy valami versenyre, ahol több szobából kell kijutnia. Az egyik szoba hasonlított a házára, ahol holtan találta a szüleit. Amikor kijutott, nevetett, mert megnyerte és nevetett, amikor vágásnyomokat talált a padlóján. És ezt nem tudom hova tenni. Miért vannak vágásnyomok a padlóján? És mi ezen a vicc?
Én nem kívánom senkinek, hogy végigszenvedje a sztorit, mert elég sok az olyan rész, ahol nem nagyon lehet kivenni, hogy mit is akar az illető leírni.
Várj, van itt még egy plusz poén:
Véletlenül találtam rá a Creepypasta-ra, ugyanis osztálykirándulásra kerestem, illetve még most is keresek rémtörténeteket.
Szóval lényegében majdnem mindent eltaláltál, csak egy másik szemszögből.
Azért jó tudni, hogy vannak még normális emberek is ezen az oldalon, akik nem hisznek el minden hülyeséget, amit olvasnak.
Akkor ezt megbeszéltük!
:-)
Szép hetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!