Tudtok nekem jó angol/amerikai YouTube csatornákat mondani, amit néztek és tetszik nektek?
Attól függ milyen témájút szeretnél...Mindegy most kb kategorizálom:
Főként vicces: AmandasChronicles, Domics, grav3yardgirl, Superwoman, JohhnyBerchtold, HeyThereImShannon, Miranda Sings, mytoecold, nigahiga, PsychoSoprano, Smosh (régi videók!), tadelesmith, honest trailers, thefinebros, theDOMINICshow, Tomska, TheMostPopularGirls, buzzfeed
Készít valamit: Annika Victoria, How To Cake It (vicces), KlairedeLysdotcom, Peter Draws, Threadbanger (de közben baromi vicces), Guy Tang, agnescecile, How To Cook That, Simply Nailogical(vicces), Officialrainbowgirl
Vlog: Casey Neistat, Charles Gross, Connor Franta
Gaming főleg: Pewdiepie, VanossGaming, Vintagebeef, Leafyishere (de ő nála nem játék a lényeg), videogamedunkey
mylifeaseva, alishamarie, amanda steel, brian redmon, sammy robinson, cartia mallan,shani grimmond, claudia sulewski,cloecouture, itsheymorgan, kenzie elizabeth, koleen diaz.
Őket nagyon szeretem inkább lányos videóik vannak, én kb ezekből tanultam meg angolul és vlogcsatornáikat is érdemes nézni :)
danisnotonfire, AmazingPhil (a két kedvencem)
Troye Sivan, Tyler Oakley, Connor Franta
TomSka(skripteket csinál, nagyon szórakoztatóak)
Joe Sugg, Caspar
AmandasChronicles
RomanAtwood (prank videókat készít, nagyon jók)
Jacksepticeye markiplier gamingbe szerintem a best
Reakcioba Charmx tetszik a legjobban
Animalt TheOdd1Sout
Vicces Filthy Frank rohadt jo :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!