Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 26 évesen elkezdeni görkorizni...

26 évesen elkezdeni görkorizni? Nem nevetséges?

Figyelt kérdés

Mármint ha megyek az utcán csak tizenéves kisgyerekeket látok görkorizni, senki mást. Pedig én is szeretnék, gyerekkoromban volt is, de az rég volt..

A másik kérdés meg hogy a kicsi kerék jobb vagy a nagyobb (normál) méretű? Mármint melyikkel könnyebb elkerülni az esést? Ha mondjuk egy pár kavics akad az utamba az gond? mert itt elég rossz az út felénk. Lehet hülye kérdések, de azért válaszoljatok:D

2010. ápr. 1. 14:59
 1/3 FFDP ***** válasza:
Nem nevetséges. Én látok húszas nőket is görkorizni, meg amúgy sem nevetséges. Kavicstól nem valószínű, hogy felborulsz, vagy akkor akkora, hogy amúgy is látod :)
2010. ápr. 1. 17:46
 2/3 anonim válasza:
Dehogy nevetséges.Felénk is látni 30 év körüli nőket,férfiakat akik görkoriznak.Tök vagány vagy hogy belevágsz!Csak bátran!
2010. ápr. 3. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
én 70 éves bácsit is láttam görkorizni XD
2010. ápr. 3. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!