Az Operettszínházban mennyivel szokták hamarabb kitenni az előadások időpontját a netre?
Figyelt kérdés
Konkrétan a májusi előadások érdekelnek. Kb mikor kerülhet ki az időpontjuk?2016. febr. 20. 18:20
2/15 A kérdező kommentje:
O köszi :)
2016. febr. 21. 17:50
3/15 anonim válasza:
Én már az áprilisi szereposztást várom nagyon^^ Mit szeretnél megnézni májusban?
4/15 A kérdező kommentje:
Marie Antoinette az egyik. Ezt mindenképp.
A másik a Szép nyári nap, remélem játsszák majd.
A harmadik pedig a Jövőre veled itt lenne a raktárszínházban.
Ma mindet játsszák akkor mindre mehetek :)
2016. febr. 22. 15:33
5/15 anonim válasza:
Úúú dejó:) Ezeket én is szívesen megnézném egyszer. Marie Antoinette premierje most lesz, tuti hogy nagyon jó lesz, remélem egyszer, talán jövöre láthatom én is. Jó szórakozást hozzájuk!:)
6/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
te miket láttál eddig?
2016. febr. 23. 08:04
7/15 anonim válasza:
Hú... Sajnos nem olyan sokat láttam élőben, de hamarosan bővül a sor pár előadással:) Idáig Szépség és a Szörny, Miss Saigon, Rómeó és Júlia, Abigél, Isten Pénze... De hála az égnek rengeteg fennvan neten, amiket mostmár sajnos nem játszanak, pl. Elisabeth, Rebecca, Rudolf... És szerencsére meg tudom őket nézni. Te?:)
8/15 anonim válasza:
Na... Megtudtam, hogy májusban az említett háromból csak a Marie Antoinette lesz, viszont júniusban lesz Szép Nyári Nap és Marie Antoinette is. Jövőre, Veled, Itt, sajnos úgy tűnik nem lesz már ebben az évadban.
9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Sajnálom, hogy nem lesznek :(
2016. febr. 25. 14:49
10/15 anonim válasza:
Igazán nincs mit:) De még változhat ez a műsor itt-ott, ez csak egy 'vázlat'...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!