Hova, milyen szórakozóhelyre menjen egy értelmesebb, zárkózottabb srác ismerkedni?
20 éves, zárkózottabb típusú srác vagyok. Eddig goa partykon buliztam Dürerbe, tetszett a zene, jófejek voltak az emberek is, nem voltak gyúrós pávák és cigók sem, de az elvette a kedvemet, hogy a legtöbben drogoznak, és nem csak úgy, hogy á minden helyen van ilyen, hanem itt tényleg, már én éreztem furán magam, hogy nem szedek semmit, el sem hitték, hogy így bulizok. Az a kevés csaj, aki ilyen helyre jár pedig már majdhogynem anorexiás, gülü szemű a sok drogtól...
Most kipróbáltam a kpop partyt is, nem volt rossz a társaság, de a hiphop,rap-es zene annyira nem jött be, de szerencsére másmilyen zenék is voltak. Viszont az fura volt, hogy túl sok az ázsiai fiú és sok a meleg is, jól éreztem magam, de nem éreztem azt, hogy megtaláltam volna a "helyem"
Ilyenekben, hogy Play, Morrisons még nem voltam, ezekről hallottam azt, hogy tipikus hely cigóknak, gyúrós páváknak, ribiknek, ezért nem is erőltettem, illetve voltam egy boom partyn, ami naagyon nem tetszett, gondolom ezek is hasonlóak lehetnek.
Összegezve: Amikor kijöttem diszkóból, mindig azt éreztem, hogy valami nem teljes. És simán el tudnám képzelni magam bulizás nélkül is, sosem voltam olyan.
Viszont nem is szeretnék olyan lenni, aki max neten ismerkedik.
Tudnátok a személyiségemhez illő helyet mondani?
Zenei ízlésem: goa, elektronikus zene, techno, rock
amiket utálok: rap, hiphop, martin garrix és hasonlóak
stílusom: többnyire fekete ruha, vékony alkat, hosszabb haj
embertípusok közül a cigusokat, gyúrósakat, pávákat, ribiket nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!