Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbikat ajánlotok...

Milyen hobbikat ajánlotok otthonra?

Figyelt kérdés

Eléggé unatkozok itthon ezért kéne már valami elfoglaltság, persze a gépezés és a telefonozáson, és a filmnézésen kívül. Az olvasást most kissé unom, és kéne valami új...

16/F

2016. febr. 5. 15:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Most mondhatnám azt mit anyámék nekem mondtak állandóan, miszerint "ha untakozol fiam tanuljál"! De természetesen átérzem a helyzeted. Tehát valami hobbit keresel amit otthon tudsz csinálni.. Nos például:

- Tanulj meg egy hangszeren játszani

- Rajzolj

- Főzőcskézz

- Tornázz vagy próbálkozz testépítéssel

- Halgass zenét

- Dartsozz

- Kártya/bűvész-trükkök gyakorlása

- Vizipipázás (bár ez nem igazán hobbi, de jó elütni vele az időt)

- Társasjáték, póker

- Lövészet (mármint én nekem van egy légpuskám amivel a kertben szoktam célba lőni, ha elég nagy a kertetek akkor nem rossz elfoglaltság)

- Fotózás, fényképezgetés

- Barkácsolás, moddellezés, makettezés

- Nyelvtanulás

- Esetleg vegyél valami háziállatot akivel foglalkozhatsz

- Fallabda

- Tánctanulás

...

hirtelenennyi juttt az eszembe

De ha ennyire unatkozol akkor miért nem keresel valami közösségi szórakozási lehetőséget? Járjatok el haverokkal sportolni (foci,kosár,futás,úszás), moziba, sörözni, bowlingozni, bulizni, csajozni stb..

2016. febr. 5. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!