1/7 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Szerintem Windu. Ő még Palpatine-t is legyőz(het)te volna (amúgy nem értem mit tökölt egyből meg kellett volna ölnie). Dooku Yoda elől is csak elmenekült. Akit később az Uralkodó legyőzött, tehát Windu erősebb.
2/7 anonim válasza:
Jómagam úgy gondolom hogy bár mindegyikük jó kardvívó és megvan bennük az Erő de valahogy Windu mestert erőssebbnek tartom. Most engedd meg kedves kérdező hogy kijavítsalak Dooku nevét 2 o-val írják, nos szóval Dooku gróf például amikor a klónok támadásában küzdött yodával elmenekült amikor már érezte hogy szorul a hurok. A Sithek bosszújában Anakin már erősebbnek bizonyult nála. Windu azért mégiscsak a Tanács egyik legerősebbje volt, Sidiussal is el tudott volna bánni.
4/7 anonim válasza:
Windu Jangot kivégezte és mindent túlélt, Dokunak meg mesteri karforgatása van, szerintem döntetlen.
5/7 anonim válasza:
Nagyjából egy szinten vannak
Windu csak azért győzte le Palpatine-t mert az hagyta magát, mivel várta, hogy megérkezzen Anakin, és húzta az időt.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha találkozoztak volna és harcra került volna a sor akkor Windu fölénybe került volna de Dooku szólt volna a droidoknak és a droidok lekötötték volna Windut és Dooku elmenekült volna.
7/7 anonim válasza:
6-os, vívásban nincs jobb Windunál a galaxisban, erőben van, de Sidious hiába használta a Sith villámokat, semmire nem ment velük, magát pörkölte meg, gondolom nem direkt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!