Hány felestől lehet berugni?
Mivan?! Nem voltál betépve, nem szereted a pálinkát és fél decis bor adagoktól akarsz berúgni?
Nem tudja senki sem megmondani... Én első berúgásomkor hülyegyerek módjára megpróbáltam fél litert pálinkát gyorsan belegyinteni és az hatott, van akire már 2 szédüléssel jár...
Ha ennyire félsz az egésztől és azt sem tudod mi a betépés és hogyan szokás bort inni inkább hagyd....
Mondjuk egy normál testalkatú nőnél olyan 1,5-2,5 deci tömény, vagy 3,5-5 deci bor (tisztán), vagy 3-4 normál sör, de ez rettenetesen változó.
Én kezdetnek mondjuk azt mondanám, hogy próbálkozz 1:1-es boroskólával. 1-2 3 decis pohár szerintem elég alapozás lenne neked, aztán meglátod.
Töménynél nem mindig érzi az ember, hogy mikor kell szünetet tartani (de az édesbor is itatja magát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!