Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hány felestől lehet berugni?

Hány felestől lehet berugni?

Figyelt kérdés
Szisztok. 21 éves vagyok és még soha sem voltam betépve. Viszont nem szeretem a pálinkát. Vagyis egy édesebb bortól szeretnék egy kicsit fölszabadúlni. Születés napom alkalmából;D . Szerintetek, ha mèg nem voltam berúgva, hány féltől lehetne enyhèn ismétlem ENYHÉN berúgn?

2016. jan. 31. 23:23
 1/4 gnoomage ***** válasza:

Mivan?! Nem voltál betépve, nem szereted a pálinkát és fél decis bor adagoktól akarsz berúgni?

Nem tudja senki sem megmondani... Én első berúgásomkor hülyegyerek módjára megpróbáltam fél litert pálinkát gyorsan belegyinteni és az hatott, van akire már 2 szédüléssel jár...

Ha ennyire félsz az egésztől és azt sem tudod mi a betépés és hogyan szokás bort inni inkább hagyd....

2016. jan. 31. 23:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kell 😂 hülye nem vagyok 😃 És tudom hogy a bort nem úgy mérik 😂 csak hülyültem, de mindegy :D Igen nem szeretem a pálinkát inkább sör vagy bor. :) Voltam már berúgva csak nem annyira nagyon és még fiatalabb voltam:)
2016. jan. 31. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy normál testalkatú nőnél olyan 1,5-2,5 deci tömény, vagy 3,5-5 deci bor (tisztán), vagy 3-4 normál sör, de ez rettenetesen változó.

Én kezdetnek mondjuk azt mondanám, hogy próbálkozz 1:1-es boroskólával. 1-2 3 decis pohár szerintem elég alapozás lenne neked, aztán meglátod.

Töménynél nem mindig érzi az ember, hogy mikor kell szünetet tartani (de az édesbor is itatja magát).

2016. febr. 1. 00:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sört igyál. Nálam 2,5-3 liter a durva berúgás határa (tehát ha erre még iszok az biztos jó lesz :D). Bor is attól függ milyen, de akármilyen vörösből nagyobb mennyiség nálam azt jelenti, hogy másnap (vagy még aznap este) a wc-re leszek tapadva. Esetleg vodkát tudok javasolni. Zubrowkából a piros színű (nem jut eszembe a neve) az ami jó. Nem szeretem a vodkát, keverve sem, de azt tisztán szoktam inni. Azt mondanám, hogy olyan 4 feles már megalapozza a hangulatot.
2016. febr. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!