Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sony Vegas vagy After Effects?

Sony Vegas vagy After Effects?

Figyelt kérdés
A 2 videó vágó eszköz közül mék a jobb mék renderenel hamarébb ? És mék a bonyolúltabb a kettő közzül.

2016. jan. 29. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Neked mindkettő bonyolult lesz, főleg az After effect, mivel az nem vágóprogram eleve (noha azt is lehet vele...)
2016. jan. 29. 16:19
 2/6 A kérdező kommentje:
És tudtok olyan videó szerkesztő programot ami gyorsan renderel nagyszerü minőséggel
2016. jan. 29. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
ahhoz nem program kéne, hanem egy erősebb gép...
2016. jan. 30. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Sony Vegast még nem használtam, szóval arról nincs véleményem. Az After Effects az egy bonyolult program, szinte mindent meglehet benne csinálni. Viszont ha csak össze akarsz vágni valamit, akkor javaslom az Adobe Premier Pro-t. Szerintem nem olyan nehéz használni, és magyar nyelvű tutorial is van hozzá youtubon. Egy nap alatt meg lehet tanulni használni szerintem. Azért is érdemes ezt használni, mert fájlokat könyebben lehet importálgatni egyik programból a másikba. Például ha hangot akarsz még összevágni, akkor két kattintás és ki is exportáltad az Adobe Auditionba. A photoshop fájlokat is gyorsan és könnyen kezeli, effektezni meg ott az After Effects. Bár ha csak egyszeri alkalomra akarsz videót vágni, akkor lehet elég lesz egy Windows Movie Maker, vagy egy egyszerűbb primitívebb program.
2016. febr. 1. 12:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ
2016. febr. 10. 06:36
 6/6 anonim válasza:
Én használom az Dobe After Effects-et, és a Sony Vegas pro-t is. H csak vágok akkor a Vegas-t használom, ha kimondottan olyan videót készítek amiben vannak komolyabb effektek, akkor az After Effectet.
2016. márc. 6. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!