Tumblron hogy szerezhetek kovetoket?
Figyelt kérdés
Nem reg kezdtem el megint tumblrizni es hat igy eleg unalmas😔 Hogy tudnek kovetoket szerezni? Esetleg linkelnetem a sajatotokat eleg ures a falam😌2016. jan. 14. 18:58
1/9 anonim válasza:
Kövess érdekes blogogat és onnan reblogold, ami neked tetszik.
Vagy csinálj magad gifeket.
2/9 anonim válasza:
Állj elő sok egyedi, és érdekes bejegyzéssel, és használj "tag"eket, így gyorsan rád találnak majd az emberek :)
Vaaagy kövess minimum 1600 blogot, és reménykedj, hogy páran visszakövetnek....
3/9 anonim válasza:
Első vagyok, tapasztalatból beszéltem, engem akkor kezdtek el követni, amikor Bob's Burger-es gifeket kezdtem csinálni.
Bár nem tudom, a te blogod miről szól, és milyen nyelven megy.
4/9 anonim válasza:
En csak siman reblogoltam es követték az emberek lassan mar majdnem 1000 követőm lesz, es alig tudom elhinni:) nem a kovetokre megyek az en kovetettjeim szama csak 100 alatt van, es ez eleg regota nem valtozott, nem kovettem be senkit, megis bekovettek. Akik meg csak azert kovetnek be hogy visszakovessem oket aztan meg kikovetnek...hat sajnalom oketxd
5/9 omgt válasza:
Az legutóbbi válaszadónak üzenem, igazán hihető történettel állt elő, biztos sokan elhiszik.:"DDD
6/9 anonim válasza:
Nem ertem miert nem lehet elhinni, de az a te bajod😘😊
7/9 anonim válasza:
Azért nem olyan hihetetlen a 4-es sztorija, velem is ez volt az elején. Csak reblogoltam, mert nem tudtam még gifeket csinálni, és rengetegen követtek. Igaz, nekem angolul megy.
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok. Amugy nekem angolul es magyarul is, de nem ertem mit nem lehet ezen elhinni:D mar egy eve azt hiszem hogy megvan a tumblr-om..
9/9 anonim válasza:
az is segíthet, ha megjegyzést írsz captionbe, így ahogy reblogolnak tőled a többiek követői is látják az url címed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!