Ezt hol tudnám beállítani facebook-on?
Figyelt kérdés
Ugye ahol alapból van facebookon a percről percre értesítő , hogy hogyan tudnám azt beállítani , hogy engem ne mutasson az értesítő más embereknek vagyis hogy mások ne lássák azt , hogy mikor miket posztolok ki akkor mikor milyen képet rakok fel ( tudom ugyan az mint az előző , hogy mikor mit posztolok ki )
akkor mik vannak még mikor hova kinek mit írok hogy ezt hol és hogyan tudnám lekapcsolni hogy engem mutasson a rendszer .. Előre is köszönöm a válaszokat .. .
2016. jan. 11. 20:52
1/1 anonim válasza:
Ezt nem tudod beállítani. Ha nem akarod, hogy mások lássák, hogy mit csinálsz, akkor mégis miért vagy aktív a facebookon? Ne tegyél ki semmit, ne tegyél fel képeket, és megoldva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!