Szerintetek mi legyen a címe? Elkezdtem írni egy történetet, sőt lassan be is fejezem de egyszerűen nem jut eszembe egy normális cím.
Ez a történet egy lányról és a családjáról szól akiket egy súlyos átok súlyt már több évszázada amit a lánynak kellene megtörni de ez sok veszteséggel jár.
Eléggé pörgős és véres maga a sztori szóval egy ilyen hangulatú cím kellene.
Az átok XD Jó, ez nagyon gagyi meg sablonos, de ennyi infóból jobbat nem tudok neked összerakni. Amiket ajánlani tudok:
- Nincs a történetben egy rövid, de ütős mondat, ami elhangzik? Lehetne az a cím. pl: Rossz voltam (Antonio Ferrara)
- A főszereplő neve esetleg kiegészítve egy jelzővel, egy-két szóval, ami jellemzi a történetet. pl: Mara Dyer eszmélése (Michelle Hodkin)
- Egy szimbolikus dolog, ami jelen van a történetben? Egy jelkép, egy esemény, egy épület, akár egy fontos dátum? Pl: Mockingjay (Suzanne Collins)
Remélem valamennyit tudtam segíteni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!