Nem ciki ha egy buli után anyám vinne haza?
és ilyenkor vhol felvett vagy a disco előtt?
meddig szokás maradni ami nincs tul későn?
Találkozzatok pl. a disco előtti parkolóban, ha van ilyen. Engem is ennyi idős koromban max. éjfélig engedtek el. Hidd el, ráérsz még arra, hogy hajnalba érj haza :) Lesz abból is elég, ha egy kicsit idősebb leszel.
(Első válaszoló voltam.)
köszi:D
lehet hogy a végén télegmegyek és anya hoz haza
köszi így már téleg nem érzem cikinek
hát cikinek nem ciki...csak....hát nemtom. értem sose jöttek és 14évesen se kellet hazajönnöm pontban éjfélre. és nem azért m nem szeretnek vagy nem törödnek velem. megbiznak bennem és tudják h talpraesett vok. de ez már régen volt.
Ja és a 4. hozzászolonak üzenném h jónagy nyomorék lehetsz ha 20évesen kezdtél el bulizni. na az a CIKI. uh. menj el nyugodtan bulizni és örülj neki h vannak olyan jófejek a szüleid h legalább elengednek(nem mindenkinek vannak ilyenek)
alulrol a 3.nak mondom köszi hogy válaszoltál de azt kérdeztem nekem nem ciki e nem azt hogy milyen ha vki 20 évesen megy el bulizni.
am abba is van jó ha vki 20 évesen megy tudja hol a határ a piába (bár én se arrol vok híres hogy innék mert utálom az alkoholt)
de akkor azért kissseb az esélya arra hogy bármi olyan történik amimiatt elmegy a kedve az egésztöl
és am mindenkinek köszönöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!