Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nem ciki ha egy buli után...

Nem ciki ha egy buli után anyám vinne haza?

Figyelt kérdés
mert 14 vok de csak úgy enged el ha ő jön értem ez meg olyan gáz nem?
2008. szept. 16. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán ne érezd cikinek, mert ez nem az! Mikor annyi idős voltam, mint te, értem is sokszor eljött apukám. Sose éreztem azt, hogy ez probléma, inkább örültem neki, hogy ilyen rendes. Egy csomószor hazavittük a barátnőimet is, és így ők is "összehaverkodtak" apuval. Nagyon viccesek voltak ezek a hazafele utak :)
2008. szept. 16. 15:23
 2/11 A kérdező kommentje:

és ilyenkor vhol felvett vagy a disco előtt?

meddig szokás maradni ami nincs tul későn?

2008. szept. 16. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 évesen max, de nagyon max éjfélig maradhattam. De ma már más világ van. Jobb ha ezt a szüleid döntik el. Ne vágd be a durcit, ha te inkább tovább maradnál, mint ők engedik, mert a végén még el se engednek. Ami pedig a fuvart illeti, sztem nem baj ha a disco előtt várnak. Én is örültem, ha elém eljöttek. :)
2008. szept. 16. 15:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Találkozzatok pl. a disco előtti parkolóban, ha van ilyen. Engem is ennyi idős koromban max. éjfélig engedtek el. Hidd el, ráérsz még arra, hogy hajnalba érj haza :) Lesz abból is elég, ha egy kicsit idősebb leszel.

(Első válaszoló voltam.)

2008. szept. 16. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Én ugyan csak 20 éves koromban kezdtem bulizni járni, de nagyon örültem ha anyum jött értem, jobb mintha egyedül kéne hazamenned nem? Abból kiindulva hogy milyen alakok lófrálnak az utcán késő este... Sajnos volt már gondom ebből, szóval örülj hogy anyud érted megy.
2008. szept. 16. 16:18
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi:D

lehet hogy a végén télegmegyek és anya hoz haza

köszi így már téleg nem érzem cikinek

2008. szept. 16. 17:24
 7/11 anonim válasza:
0%

hát cikinek nem ciki...csak....hát nemtom. értem sose jöttek és 14évesen se kellet hazajönnöm pontban éjfélre. és nem azért m nem szeretnek vagy nem törödnek velem. megbiznak bennem és tudják h talpraesett vok. de ez már régen volt.

Ja és a 4. hozzászolonak üzenném h jónagy nyomorék lehetsz ha 20évesen kezdtél el bulizni. na az a CIKI. uh. menj el nyugodtan bulizni és örülj neki h vannak olyan jófejek a szüleid h legalább elengednek(nem mindenkinek vannak ilyenek)

2008. szept. 24. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
14 évesen egyáltalán nem ciki én is örültem volna neki ha értem jönnek:D Jó iylen váklaszt már kaptál de gondoltam megerősítem h más is így gondolja:DD az uccsúnak meg üzenném h egy bunkó kis hülye ha lenyomorékozza azt aki 20 évesen kezd el bulizni. Mindenkinek szíve joga eldönteni h mikor hogy szórakozik, ettől még nem kell szarnak nézni, Te felszínes hülye.
2008. szept. 27. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Épp az a jó,hha vki 20évesen kezd el bulizni.Hogy miért?Mert ha pl 15évesen bulizol annyit,mint az állat,utána nemtood majd élvezni/kiélvezni a szórakozás egyes pillanatait.Mert már addigra kiszórakoztad magad.
2008. szept. 30. 15:24
 10/11 A kérdező kommentje:

alulrol a 3.nak mondom köszi hogy válaszoltál de azt kérdeztem nekem nem ciki e nem azt hogy milyen ha vki 20 évesen megy el bulizni.

am abba is van jó ha vki 20 évesen megy tudja hol a határ a piába (bár én se arrol vok híres hogy innék mert utálom az alkoholt)

de akkor azért kissseb az esélya arra hogy bármi olyan történik amimiatt elmegy a kedve az egésztöl

és am mindenkinek köszönöm:D

2008. okt. 1. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!