Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehetne híresebb a...

Hogy lehetne híresebb a weboldalam?

Figyelt kérdés

Itt a weboldal linkje még készül még készül

[link]

2016. jan. 1. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem fogok regisztrálni miatta!
2016. jan. 1. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
nem ilyen válaszokat szeretnék
2016. jan. 1. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
akkor mégis milyen választ vársz? reg. nélkül nem is látszik az oldal...én sem fogok csak azért regisztrálni, hogy megnézzem.
2016. jan. 1. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
nagyon nehéz lehet megadni egy email címetmeg egy jelszót :)
2016. jan. 1. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:

azért, hogy aztán mondjam, hogy ez rossz? :D igen.

kitudja, hogy aztán a webnode nem-e fog hírlevelekkel zaklatni, mert önként és dalolva bekerülök az adatbázisba :D na az nem hiányzik.

2016. jan. 1. 22:17
 6/8 A kérdező kommentje:
mi félsz?
2016. jan. 2. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:

na jó, én nem vitatkozok veled...ha ennyiből nem esik le a dolog.

szerinted hozzánk hasonlóan még hány ember van, aki nem fog látatlanban regisztrálni? rengeteg.

miért akarod te azt várni, hogy "híresebb" legyen, ha egyszerűen látni sem lehet.

nyitsz egy használtautó kereskedést, de csak akkor láthatja a vásárló az autót, miután kifizette. vajon miért is nem érdeklődik senki az autóid iránt?

2016. jan. 2. 12:13
 8/8 A kérdező kommentje:
It nem fizetsz nem lesz neked rosszabb etől ugye szerintem ma de ha te mondjon Albert Einstein professzor biztos úgy van (:
2016. jan. 2. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!