Írnátok nekem őszinte véleményeket a blogomról?
14/F vagyok, nagyon szeretem a filmeket, sokat is nézek, ezért gondoltam elkezdek írni róluk...letudnátok írni, mik a negatívumok, pozitívumok???-minden értelmes választ szívesen várok!
blog: [link]
Elmegy, ahhoz képest hogy 14 éves vagy viszont nagyon jó! Ilyen blogból rengeteg van, és vannak jobbak is, de sokáig kell csinálni, első időkben szinte senki sem fog olvasni, arra készülj fel.
Egyébként a blogspotot hagyd ott! Sokkal jobban jársz ha exportálod a blogot Wordpressre!
Nem rossz. A szövegek jók (egy tanács:szerintem próbáld meg kizárni a szóismétléseket és a helyesírási hibákat amennyire csak tudod),bár a kezdőlap egy kicsit unalmas. Ha azon változtatnál,szerintem sokkal többen jutnának el a kritikákik,és mivel azok ügyesen meg vannak írva,ezért tetszene nekik.
Üdv,sok szerencsét a blogodhoz:14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!