Bloom21 kérdése:
Milyen program legyen ha egy barátnőm nálunk alszik?
Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 16:33
1/13 anonim válasza:
Én örülnék,ha beszélgetnénk, iszogatnánk és valami jót is játszhatnánk:)
3/13 anonim válasza:
A következő programokat tudom ajánlani: egy operációs rendszer, egy böngésző, egy torrent kliens, egy film néző, hozzá megfelelő codec.
4/13 anonim válasza:
Társas játékok tökéletesek időtöltésnek.
5/13 Kovácsiza02 válasza:
Hát lehet hogy hülyeség amit irok...pl.. Sminkeljétek ki egymást csináljátok meg egymás haját...társasjáték,film/video nézés...:)
6/13 anonim válasza:
Ha ott fog aludni, nem lehet hogy felkészült a szexre?
7/13 anonim válasza:
(azt sem tudjuk, hogy a kérdező lány, vagy fiú és van-e köztük vonzalom, vagy csak haverok)
8/13 kothenczildi válasza:
Hihetetlen, hogy valaki feltesz egy ilyen ártatlan tök aranyos kérdést és ennyi gusztustalan meg cinkelő választ kap.... Valószínűleg a válaszadók többsége még nem gondolkozott el rajta mi esne jól a párjának, de ez nem a kérdező szegénységi bizonyítványa...
Nekem pl jól esne ha a kedvenc filmemet nézhetnénk vagy társasjáték, beszélgetés,de ha még egy könnyű vacsorát is megpróbálsz összedobni (ha nem lesz jó, mert pl nem tudsz főzni az sem baj, egy ilyen gesztust akkor is értékel egy normális nő), akkor szerintem 10 pontot kapsz :).
9/13 anonim válasza:
Tyhűű prüdéria mizéria. Azt a mindenit. Ki vállalna fel pl egy olyant akinek mű ártatlanságból meg sem fordulnak természetes dolgok a fejében, ha mégis akkor jól megrázza magát, hogy elfelejtse.
10/13 anonim válasza:
Ha engem hívnak:horror film, szellemidézés.stb.Bár szerintem a sminkelés jól hangzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!