Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol tudok tuti tippeket...

Hol tudok tuti tippeket tippmixhez?

Figyelt kérdés

Hol talalok tippeket tippmix-hez ahol nagy aranyban jonnek a tippek es nem csak hasrautesre hanem tenyleg kielemzik a meccseket?

Elore is koszonom.

2015. dec. 20. 21:50
 1/5 anonim válasza:
Facebookon van ezeregy-millió ilyen oldal.Példuál Tippmix Befektetés,Tippmix Doki,Maestro Tipser - Nyerő Tippek minden napra és a National Statistic Tippmix (Bár neki ez utóbbi időben,nem megy annyira)fejből hirtelen ennyi jut most eszembe.De szólók a Maestro Tipser kivételével mindegy általában csak napi 1 tippet szokott adni.A Maestro meg vagy napi 8-at,10-et vagy akár 12-t,de egyértelmű,hogy ezekből nem mindegyik jön össze.Megszokott adni ilyen "Carpe Diem" (Egyszer élsz) tippeket is,magas szorzóval,de eddig nem tudom,hogy hányszor jött be neki.
2015. dec. 24. 07:33
 2/5 anonim válasza:
Mindegyik*
2015. dec. 24. 07:34
 3/5 anonim válasza:

Egyébként személy szerint én csak ritkán hiszek az ilyen oldalakban.Szeretem magam kiválasztani a tippeket,nem csak fociban,de kosárban is és jéghokiban is.Érdemes is egyébként nem csak egy fajta sportra tenni mindig,mert más sportokban is vannak eléggé sokszor,olyan meccsek,amik egyértelmű győztesek.Ilyen volt nekem például 2 nappal ezelőtt a

Rjazany - Zauralje Kur. 1.85 Rjazany Nyer

Aberystwyth - Carmarthen 1.50 Aberystwyth Nyer

És egyébként így is lett,csak az Aberystwyth - Carmarthen elmaradt.

2015. dec. 24. 07:39
 4/5 anonim válasza:
Ó és elfelejtettem említeni,hogy az Aberystwyth az foci csapat volt a Rjazany meg azt hiszem,hogy hoki csapat.
2015. dec. 24. 07:40
 5/5 anonim válasza:
Illetve még azt,hogy 2.74-es volt összesen a szorzó és 860-at tettem fel és 2385-t nyertem volna,ha a Carmarthen nem marad el.Így csak 1600-ot nyerek és az elhalasztottra meg 1.0 szorzót kapok azt hiszem.
2015. dec. 24. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!