Facebookommal problémám van, megoldások rá, mit csináljak?
Tegnap kaptam egy értesítést, rámentem, és mint kiderült letöltött egy bővítményt, amely vírusos volt. Letöröltem a google chromot (többször is, mert nekem be volt állítva, hogy szinkronizálja a bővítményeket, ha letörlöm és újrarakom a chromot), letöltöttem 3 vírusírtót is (az egyik a Hitman pro, a másik malwarebytes anti-malware (ezt a google ajánlotta), a malware talált is, és "karanténba zárta (amit megköszönnék, ha valaki elmagyarázna, hogy micsoda...)
Na szóval újraraktam a chromot, beléptem a facebookomra, látszólag semmi baja, de egyszerűen nem tudok üzenetben linket küldeni (vagyis eddig nem tudtam, de most már tudok 3-at is, de 4-et nem), azt írta ki, hogy "Sajnos ez a művelet jelenleg nem használható." Amikor az üzenőfalamra sem tudtam kirakni linket, akkor pedig azt írta ki, hogy: "
Sajnos ez a művelet jelenleg nem használható. Biztonsági elővigyázatossági intézkedésként ezt a műveletet nem tudod végrehajtani, mivel a számítógéped vírussal vagy rosszindulatú böngészőbővítménnyel lehet fertőzött."
Felmentem más ember facebookjára ugyan erről a gépről, ott semmi probléma, tudok küldeni linkeket.
Valaki kérem segítsen, most felfüggesztettem a facebookom, de kb a fél életem rajta van és használni is szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!