Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 20. születésnap?!

20. születésnap?!

Figyelt kérdés
És igen, elérkeztem a második x-emhez meg minden. Szombaton buli, nekem meg gőzöm sincs hogy mit kéne felvenni és hogy mégis milyen "vakolat" kéne az arcomra. Őszinte leszek veletek. Nincs egyberuhám, se magassarkúm. Viszont arra jutottam hogy: Vans-re hajazó fekete snassz cipő, világosabb kék koptatott, inkább foltos nadrág, laza szürke felső, csipke körsál és bőrkabát. Snassz, de szerintem nem minden esetben kell csillogni, én meg pláne nem olyan személyiség vagyok. A cipőre visszatérve! Azért döntöttem úgy hogy lapostalpú, mert már egyszer buliztam magassarkúban és a buli utáni fájdalom leírhatatlan volt..Viszont a smink. Na az egy halál. Nem szoktam sminkelni, szerintem nem szükséges, de azért na..értitek. Tegnap kipróbáltam. Felvittem a matt hatású alapozót és a púdert, hát kb úgy néztem ki mint a halál, úgyhogy alapozó off..szembiszbaszok neeem, a szempillaspirál az más. Az jöhet. És végül a rúzs. Felkentem. Belenéztem a tükörbe és csak annyit mondtam. Why so serious? Borzasztóan néztem ki, de miután letöröltem kaptam egy ilyen lágy, ugyanakkor üde cseresznyeszínt és az tetszett..A lényeg. Csajok és Pasik! Mit gondoltok? A laza, de ugyanakkor csinos öltözékem és a visszafogott sminkem helyt fog állni, vagy tudtok valami visszafogott, de mégis figyelemfelkeltőt? Erőre is köszönöm! 19/L

2015. dec. 12. 12:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!