Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Volkswagen golf autó makettet...

Volkswagen golf autó makettet hol találok?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni! Már majdnem mindenhol körülnéztem az interneten, de nem találtam sehol VW IV GOLF makettet. Van valakinek valami ötlete, hogy hol nézhetném, kérdezhetném meg?

2015. dec. 7. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. dec. 7. 10:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem makett kéne, amit darabokban megveszel és otthon összerakod, színezed kedved szerint.
2015. dec. 7. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja, értem.

Olyant nem tudok.

2015. dec. 7. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:

A Revell-nek, illetve a Fujimi-nek vannak tudtommal 1:24-es VW Golf makettjei. Itthon a Revell könnyebben beszerezhetőbb, a Fujimit általában már rendelni kell.

Például Ő egy megbízható forrás, többször rendeltem már tőle:

[link]

Ez egy japán oldal, nagyjából össze vannak szedve a fellelhető Golf makettek.

[link]

automakett.hu-tól meglehet kérdezni emailen, hogy be tudja-e szerezni az XY makettet.

Itt pedig a Revell makettjei vannak például:

[link]

A Revell forgalmazója amúgy a Kék Kobra Kft. a Gyáli úton, Budapesten. Ő náluk tuti van raktáron:

[link]

2015. dec. 9. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Bocsánat, most látom csak, hogy Golf IV-et keresel. Rákerestem, és a Tamiya nevű gyártónak van/volt.

Mindenképp az automakett.hu-nak írj, hogy be tudják-e még szerezni, mert szerintem ez már régebbi makett. Ezt a linket küld el nekik emailben és megmondják, hogy van-e, és mennyiért.

[link]

2015. dec. 9. 09:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!!!
2015. dec. 10. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!