Fesztiválokkal kapcsolatban kinek, hogy megy ott a csajozás (lent)?
Figyelt kérdés
Mennyire vevők az ismerkedésre a lányok kinek milyen tapasztalatai vannak? Mivel szoktatok próbálkozni?2015. nov. 30. 00:04
1/6 anonim válasza:
Ha tudsz csajozni akkor itt könnyebb dolgod lesz, mert eleve sok a nő, nagyrészük ittas illetve mégis csak egy buliban vagy ahová szintén a legtöbb úgy jött el, hogy ha van valami, akkor nem fog nemet mondani.
Ennyi.
2/6 anonim válasza:
Nagyon vevők a lányok. Nagyjából mindenre.teljesen pozitív tapasztalatok. Próbàlkozni a kutyák szoktak ;) amúgy meg minden ami egy alap buliban +lehet segíteni sátrat felállítani, matracot fújni stb. Könnyű leszólítani őket, csak egy program füzetet kell kölcsön kérni. A legjobb ha ilyenkor a zsebedben ott van a sajátod, jo feltűnő helyen. Akkor neki is leesik mi a szitu. Csak beszélni kell tudni. Éjjel a koncertek utan meg már mind1 akkor csak meg kell kérdezi, hogy jön e.... Aztan pá!
3/6 A kérdező kommentje:
Haha jól toljatok. Bevallom őszintén alapból csajozos típus vagyok a dumállás az asztalom. De két eve voltam balaton soundon ott valahogy nem jött össze bar szerintem túl bevoltam piálva lehet az miatt nem jött ugy. Idén volton próbálkozok ,bár hozza teszem nem csak az miatt megyek egyaltalan szál ha semmi nincs akkor is jo lesz :D
2015. nov. 30. 08:53
4/6 anonim válasza:
Sound egy rakás... Sok a drogos, a maradék meg az eszét ment oda játszani.
5/6 A kérdező kommentje:
szóval pl volton jobban lehet azt mondod?:) Neked ezek a tapasztalatok milyen fesztiválról vannak ?:)
2015. nov. 30. 16:12
6/6 anonim válasza:
Sziget, Sound, Helyalja meg sok kicsi, noname.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!