Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti feliratkoznátok egy ilyen...

Ti feliratkoznátok egy ilyen csatornára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

12 éves lány vagyok, 3 hónap múlva leszek 13. Van egy YouTube csatornám, ahol eddig csak egy videó van fent. Főleg főzős téma, ill. lesz egy olyan sorozatom, amiben Minecraftozni tanulok.

Légyszi senki se írja, hogy ehhez még fiatal vagyok, én ezt szeretném csinálni!

2015. nov. 29. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem voltak elég egybehangzóak az előző kérdésedre adott válaszok? Ne erőltesd a youtube-ot, nem azért, mert fiatal vagy, hanem mert nagyon rosszul csinálod.
2015. nov. 29. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
ha az a főzős téma valamivel különlegesebb lenne, mint akármi, akkor esetleg...a minecraftozáson meg mi a f_szomat kell tanulni? senkit nem érdekel, szóval amiatt egyértelműen elkerülném az egészet jó messzire.
2015. nov. 29. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem érdekes téma, szánalmas, erről van szó:

https://www.youtube.com/watch?v=i5zfMfLeGMY

2015. nov. 29. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

A két témának semmi köze egymáshoz, értelmesebb lenne külön csatornán csinálni.

Mondjuk én egyikre se lennék vevő. A minecraft már lejárt lemez és amúgy se érdekel alapból. A főzésből pedig nem egy 12 éves kislány fog kiokosítani. Legalábbis erősen kétlem, mert ha akkora szenzáció lennél, már rég ismernénk a neved erről. :D És mégis miféle eredeti tartalmat tudsz prezentálni?

Az meg hogy egy tinilány mit művel a kamera előtt, inkább csak a gyűlölködőket szokta vonzani. Vagy őket se. Ha ezt nem tudod jól kezelni, akkor inkább ne erőltesd a saját érdekedben. Persze ez csak jó tanács. Ha akarod, csináld, csak aztán ne sírj miatta, ne legyél öngyilkos és hasonlók, jó? Annyit nem ér.

2015. nov. 30. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

így a videót látva szerintem sincs valami nagy jövője. egyrészt a minőséggel is elég komoly gondok vannak. de alapvetően én kreativitáson azt értem, amit te a saját fejedből tudsz kihámozni.

a net tele van különféle receptekkel, elkészítési javaslatokkal, elolvasni mindenki el tudja. az, hogy valaki videót csinál belőle, az önmagában egy nulla.

szóval ehhez még jóval többet kéne, ahhoz, hogy érdekeljen.

2015. nov. 30. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!