Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » El merjek menni egyedül...

El merjek menni egyedül bulizni Pestre?

Figyelt kérdés

A tarsasag több okból sem ér rá ezért gondolkozom.

20/L

2015. nov. 25. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
ha nem tervezel túl sokat inni akkor simán.
2015. nov. 26. 00:17
 2/8 A kérdező kommentje:
De állítólag a pasik nagyon nyomulósak és parasztok főleg, ha egyedül vagyok és ha nem nagyoon csúnya ezért aggódom.
2015. nov. 26. 00:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Én elképzelni nem tudom, hogy miért érdemes egyedül elindulni bulizni, de ha te ezt szereted, akkor ne félj! Kulturált helyekre kell járni és akkor normális emberekkel fogsz találkozni. A villamosok/buszok meg már mindig tele van éjszaka biztonságiőrökkel.
2015. nov. 26. 05:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyedül bulizni kicsit uncsi, nem?
2015. nov. 26. 10:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Mindig akad társaság, de ha éppen nem akkor unalmas lenne.

Csak az összes barátnőm a pasijával punnyad otthon és senki nem jön bulizni még a pasijával sem pedig nem 60 évesek. Én pedig ezer éve nem buliztam és már szeretnék elmenni.

2015. nov. 26. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kérdés, én simán mentem egyedül is, most is mennék ha bnőm jönne velem.
2015. nov. 27. 03:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Gyere én elmegyek veled barátilag :)
2015. nov. 27. 10:13
 8/8 anonim válasza:

Én frissen szakítottam, szeretném kitáncolni magamból, de egyedül én sem merek elmenni. Igazából, még nem is voltam sosem szórakozóhelyen bulizni, ez kimaradt a "fiatalkoromból". :) A baráti köröm még egy egyszerű, beszélgetős találkozót sem tud összehozni, nem hogy egy péntek vagy szombat esti, kulturált, bulizós programot. Én sem akarom, hogy nyomulós pasik rám szálljanak, na meg télen, este nem a legbiztonságosabb hazakeveredni. :( Hová szeretnél menni, milyen helyre?

23/L

2015. nov. 29. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!