Ez a tánc túl 'erotikus' szalagavatóra?
Nálunk nem szokás, hogy a keringők mellett minden osztály egy táncot előad és ennyi. Nincs megszabva, táncolhatnak csak a lányok, csak a fiúk, vagy akár vegyesen az évfolyamból is.
Én 10 éve táncolok, és az egész ötlet az én fejemből pattant ki, hogy pár barátnőmmel, vagy csajokkal az évfolyamról, akik benne lennének, valami szexi, csajos táncot adjunk elő.
Tök véletlenül találtam ezt a videót (bár jól jött, mert a táncoknál egy kikötés van, hogy filmzenére legyenek), de kb. azonnal beleszerettem. A lányoknak is tetszett, úgyhogy, kisebb változtatásokkal, de én ezt nagyon szeretném. Megmutattam a nővéremnek, ő viszont le akar róla beszélni, mert szerinte túl 'erotikus', nem szalagavatóra való, mit szólnának a tanárok, stb.
Nagyon eltökélt vagyok, szerintem ez még az ízléses kategóriában van (de ha már itt tartunk, pár fiú Magic Mike-ozni fog, az szerintem van ugyanilyen 'erotikus' :D), de kicsit beleültette a bogarat a fülembe..
Ti mit gondoltok erről, mi a véleményetek? (Nem hosszú videó :D)
Előre is köszi :)
https://www.youtube.com/watch?v=iscCdVjFlL4
Tessék, itt egy példa is rá, hogy a tangó nem megtanulhatatlan gimis osztályok részére. A csajok dögösek, szexik, megmutathatjátok a belevaló nőies arcotokat, a fiúknak pedig a közhiedelemmel ellentétben nem kell hisztérikus ripacsként viselkedniük. A zene-összeállításban többek közt felbukkan az Egy asszony illata és a Moulin Rouge c. filmek betétdalaiból is egy-egy. De természetesen ez csak egy ötlet, példa, mindössze azért írtam le, hogy a fentebbi felvetést alátámasszam valamivel :) Előző voltam.
Hát, mindenki írja, hogy ne ne, de azért nem durva, hogy szalagavatókon a magic mike vicces, de ha a lányok csinálnak hasonlót, az botrányos?
Na mindegy. Egyébként szerintem se kéne erőltetni, nálunk hasonló volt egyszer, kínos volt. Nem is botrányos, csak szimplán kínos volt az egész szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!