Gábor Rácz kérdése:
Pumpa, amely képes 15-20 bar nyomásra?
Figyelt kérdés
Házilag építettem szódás szifonból egy légpuskát. Beleraktam egy szelepet(belülről, hogy ki ne repüljön, és hogy ne is eresszen), amin keresztül fel lehet fújni egy kerékpár pumpával, ahol pedig a vizet engednéd ki, oda pedig ráragasztottam egy csövet. Úgy működik, hogy felfújod jó keményre, majd, miután beleraktad a csőbe a lövedéket, egyszerűen csak meg kell húzni azt a kart, mintha vizet akarnál tölteni belőle, ettől nagy sebességgel kiáramlik a levegő, és jól kirepíti a lövedéket. Ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy nem ismertek-e olyan pumpát(tök mindegy, hogy kézi vagy elektromos), amely képes kb. 15-20 bar nyomásra, és mondjuk max 10-20 ezer környékén van?2015. nov. 21. 14:45
1/2 anonim válasza:
Annyiért nem kapsz. De van drágább , de jobb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Bár 70ezer már egy kicsit sok lenne.
2015. dec. 15. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!