Január 20-án megyek Imagine Dragons koncertre az Arénába. Egy kicsit aggódom a terrorcselekedetekkel kapcsolatban. Nem szeretnék felrobbanni! Érdemes elmenni?
Elég sok feltételezést hallottam ezekkel kapcsolatban és azt mondták pl.: „Nem fognak hozzánk jönni, mert Mo-nak nincs hírértéke"
Hallottam olyat is, hogy Magyarországon egy faluban elfogtak 2 terroristát egy vonaton! Dilemma...
Ez nem diszkrimináció meg semmi ilyesmi, de ha már más emberekre bízom az életem akkor lécci valaki olyat aki egyetemet végzett vagy valami nagy szaki a rendőrségen meg ilyenek!😀😀😀😇
A párizsi merénylet helyszínén is voltak rendőrök, fejesek is, mégis 150en meghaltak, szóval ugyan mindegy hogy milyen iskolába jár az ember, nem az iskolai végzettség számít hanem a rátermettség, a gyakorlat és a felkészültség... erről ennyit.
Amúgy én is megyek a koncertre, nem hiszen hogy kellene tőle tartani, mert nagyfokú ellenőrzés lesz meg ilyesmi.
A franciaországi koncertteremben a biztonsági embereket ölték meg először. Szóval nem sokat számít.
Voltam már ott koncerten és eddig mindig belenéztek a táskámba. Az egyiken ruházatátvizsgálás is volt.
egy arénás koncert kb. egy focimeccs biztosításával ér fel. a stade de france-ba is simán kiszúrták a terroristát, és nem engedték be. azért egy kisebb klubkoncertnél sokkal egyszerűbb. de én sem tartom valószínűnek, hogy itt próbálkoznának, mert tényleg senki nem foglalkozna vele, ilyen szempontból nem vagyunk stratégiailag fontosak.
az a 2 brit is nemzetközi vonaton tartott románia felé, nem ide jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!