Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szabadulószoba ötletek?

Szabadulószoba ötletek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy szabadulószobát csinálni az ismerőseimnek. Voltam már ilyen helyen többször is, de szükségem lenne ötletekre. Tudtok valami jó feladatot amit beletehetnék a szobába? Ha ti voltatok ilyen helyen mi volt az a feladat amire azt mondtátok, hogy ez tényleg nagyon ötletes, kreatív?

Köszi a válaszokat!

2015. nov. 10. 16:31
 1/2 anonim válasza:
Ami szeintem nagyon jó és házilag is megoldható, hogy a szoba külonböző részeire környezetébe beleolvadóan szines ragasztószalaggal számokat raksz ki (bútorokra is), és a szobába kiraksz egy papírt a szoba alaprajzáról, amin be vannak sorszámozva azok a bútorok/dolgok, amikre számot raktál. Ha a játékosok felfedezik a számokat és összevetik az alaprajzzal akkor megkapják a sorrendet és kijön egy kód. Ezt én is úgy találtam egy szobában.
2017. jan. 21. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Ötletes, kreatív feladat amit csak egy helyen láttam eddig. Vagyis máshol nem. Vagyis ha leírnám, már nem lenne ötletes.

Ajánlom, hogy ülj le, gondolkozz és találj ki magadtól, különben tucatjáték leszel, ahová én a csapatommal utálok menni. just sayin

2018. febr. 17. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!