Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » V-fanok! Szerintetek melyi...

V-fanok! Szerintetek melyi ruhát kéne fölvennem farsangra?

Figyelt kérdés

Tudom elég hülye ötlet,de fogadàsból be kéne öltöznom violettànak. Szerintetek melyik sorozatbeli ruhát kéne fölvenni(megvarratnam azt a darabot)?videó klippekböl ,melyik évadból!eddig egy 3.évados ruha ami nagyon szimpatikus....azt is tudom még messze van,de mivel varratva lesz kell ido

bocsi az ékezetek elhagyása miatt vagy az esetleges helyesirasi hibakert

2015. nov. 2. 19:26
 1/5 Niki149 válasza:
Ha beirod a googleba h violetta3 akkor a kepeknel van egy tok jo kep amin piros kabatban van. Sztem abba menjel nagyon jo szett😀
2015. nov. 5. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi 1es válaszoló
2015. nov. 6. 08:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak az a szoknya annyira nem tetszik...melyik ruha az a sorozatból amelyikből föl lehet ismerni?
2015. nov. 6. 08:13
 4/5 Niki149 válasza:
Talan a legjellenzobb ruhaja amikor kek szoknyaban van egy rozsaszin ov es a felsojen szivarvanyok vannak.
2015. nov. 8. 08:41
 5/5 anonim válasza:

Szia, nekem van egy ilyesmi ruhám: [link]

Kínaiban vettem 2000-2500 Ft-ért. :)

Rem. tudtam segteni XD

2015. dec. 21. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!