Szerintetek jo moka lenne beoltozni remiszto ruhaba es ilyesztgetni a temeto kozeleben halloween-kor?
Igen 😃😃
Ha ott lennék nekem nagyon tetszene. És végre van valaki aki rendesen megünnepli a halloweent.
Ez azért elég veszélyes dolog.
Volt hasonló eset, egyszer régen a temetőben sötétedésig a sírnál maradt egy idős asszony és félve próbált kimenni a kapuhoz vezető úton. Közben meglátott egy idősödő úriember kinézetű férfit, aki szürke öltönyben ment az úton. Az asszony oda szólt neki, hogy ...
... Uram!
ne haragudjon de félek egyedül kimenni a temetőből, megtenné, hogy kikísér a kapuig?
Mire az ember viccesre vette a figurát és így válaszolt,
één is féééletem amíííg éltem!
Az idős asszony rosszul lett és végül orvost, mentőt kellett hívni hozzá és mivel kiderül a viccelődés a férfit felelősségre vonták.
Előre leszögezem, hogy bár én nem ünneplem, nem vagyok halloween ellenes.
DE! Ilyenkor, bár a mindenszentek és a halottak napja csak november 1-2-án van, már most sokan kimennek a temetőbe, és az elveszített családtagjaikra, barátaikra emlékeznek, gyászolnak, és szerintem eléggé bunkóság lenne pont ekkor, pont ott ijesztgetni őket. Képzeld csak magad a helyükbe. Na meg amit előttem írtak, az is igaz.
Ha otthon halloweeni bulit tartasz, vagy a haverjaidat ijesztgeted, akikről tudod, hogy halloweent tartanak, egészségetekre.
Az biza tényleg belefér, hogy lehúznak az ijesztgetőnek egy hatalmas sallert, még ha törékenynek tűnő nénike is az illető, aki első rémületében nem is gondolkodik csak pofonvág, vagy egyből nyúl az önvédelni spayért.
Még az is lehet, hogy legközelebb a tv híradóban vagy a rendőrkapitányságon körözni fogják, aki miatt meghalt egy idős néni, akinek rossz voot a szíve és megijesztették a temetőben. Onnan előbb utóbb eltalálnak ide a gyakorikérdésekre és az IP cím alapján a géphez, ahonnan ilyen hsz.-okat írtak. könnyen lehet, hogy visszafele sül el a dolog és lesz belőle meglepetés, de nem annak akit megijesztesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!