Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vasárnapi program a párommal?

Vasárnapi program a párommal?

Figyelt kérdés
Szeretnék vasárnapra valamilyen programot csinalni, de nem tudom mit. Vasárnapi nap lesz. Van esetleg valami aquawordhoz hasonlito kicsit olcsobb belteri strand? Vagy valaki tudna javasolni valami mas jo programot?
2015. okt. 28. 11:46
 1/7 anonim válasza:
Templom?
2015. okt. 28. 11:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Valami szórakoztatóbbra gondoltam :-)
2015. okt. 28. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Szex?
2015. okt. 28. 12:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy mennyi itt a felszínes, kanos kisfiú, aki a szexen kívül nem tud elképzelni más programot...gondolhattam volna, felesleges volt feltenni a kérdést..:/
2015. okt. 29. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Negyven éves férfiként javasoltam a szexet, úgyhogy értékeld át kicsit az elképzeléseidet. Lehet, hogy a párod is jobban értékelné...
2015. okt. 29. 10:49
 6/7 A kérdező kommentje:
21 éves nőként, aki a 7 napból 5napon legalább lefekszik a párjával, szíves elnézését kérem, hogy egy vasárnapon szeretnék valamilyen tartalmas programot csinálni napközben, szerintem ehhez neked semmi közöd, de ha 40 éves férfiként TE nem vagy megelégedve azzal amit a partnered nyújt, akkor legyél férfi és ahelyett, hogy minden nőt azonosítasz a pároddal inkább beszélj vele. Szívesen :-)
2015. okt. 30. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ötleteket kértél, én pedig adtam. Mit személyeskedsz? Ha nem tetszik, köszönd meg és lépj tovább.
2015. okt. 30. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!