Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Régóta ezen gondolkozom,viszont mégis inkább itt megkérdezem..2 éve van barátom,nagyon szeretem,viszont a buliban nem egyezünk.Van egy legjobb barátnőm akinek nincsen azóta barátja,így bulikba rendszeresen engem hív,ami nem is baj,szeretek vele lenni..Eddig mindig vele szilvesztereztem,viszont a barátomnak sem esne jól ha megint őt választanám inkább..de ha meg a barátomat választom,akkor barátnőm nem bír senki mással menni,egyedül meg nem menne,és akkor kitörne a balhé..most mit csináljak?Voltunk már 3an együtt buliba,akkor is kitört a balhé hogy mindig a pasimmal vagyok,mindketten velem veszekedtek,amiért egyikőjükkel sem vagyok "eleget"..ilyenkor ti mit tennétek?:((((

20/L

2015. okt. 25. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Fúú.. ez nehéz ügy. Mondtam volna, hogy menjetek együtt, de aztán elolvastam, hogy úgy meg kitör a balhé. Barátnőd nem akar barátot? Vagy nem tudnátok még egy embert beszervezni, mondjuk egy lányt? És így párban tudnátok lenni a programokon. Amúgy nem lehet, hogy pikkel a pasidra, vagy neki is tetszik esetleg? Barátnőddel nem tudnál beszélni, hogy miért viselkedik így? Talán elmondhatnád mindkét félnek, hogy így érzel, és hogy belőled csak egy van, nem tudsz szétszakadni, és együtt hárman majd kitaláltok valamit. Mond azt, hogy nagyon fontosat akarsz mondani, és így talán nem lesz balhé. Mond el nekik, hogy mindkettejüket szereted, de nem fogsz választani többet közülük, mert mindketten fontosak neked. Mindenesetre beszéld meg velük, hogy ez nagyon nem okés, rosszul érzed magad emiatt, és viselkedjenek felnőttek módjára. Mert gondolom azok (te 20 vagy). Ha értelmesek, és felfogják a dolog súlyát, akkor meg fogják érteni, és talán változni fognak a dolgok. :)
2015. okt. 30. 10:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Barátommal megbeszéltem,ő azt mondja hogy majd megoldjuk,ne aggódjak,barátnőmnek még nem mondtam,de inkább lennék barátommal..barátnőm nem fogja megérteni ez biztos,bármikor beszélünk a barátomról kicsit furcsán viselkedik..lehet tetszik neki,de azon meg nem tudok segíteni,úgyis sértődés lesz valamelyik félről..:(
2015. okt. 31. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!