Tudnátok nekem egy olyan linket küldeni ahol olvashatok magyarúl marvel képregényeket?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 20:38
1/7 anonim válasza:
"Tudnátok nekem egy olyan linket küldeni ahol olvashatok magyarúl marvel képregényeket?"
Minek, ha egyszer nem tudsz magyarul?
"Tudnátok nekem egy olyan linket küldeni, ahol olvashatok magyarul Marvel képregényeket?"
2/7 A kérdező kommentje:
Óóóóóóó igazad van elírtam egy szót.
Megyek és elásom magam
2015. okt. 20. 21:51
3/7 anonim válasza:
"elírtam egy szót."
Nem egészen ennyi.
Három hiba egy mondatban.
5/7 A kérdező kommentje:
Jó igen elismerem nem tökéletes a helyesírásom,de nem kellene kötöszködni. Mások egyben, vagy ékezet nélkül írnak manapság. Szerintem nem vészes az ahogyan én írok.
Köszi a linket
2015. okt. 21. 15:40
7/7 anonim válasza:
Minek kijavítani a hibáit? Nem azt írta ki, hogy magyartanárt keres. Feltett egy kérdést, lásd helyesen, egy-két apróbb hiba miatt nem dől össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!