Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy "szokjak le" a bulizásról?

Hogy "szokjak le" a bulizásról?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és lehet furán hangzik, de én teljesen komolyan gondolom a kérdést. Nem túl jók a családi körülményeim, az itthoni légkör, stb. és úgy érzem, a bulizás az egyetlen örömöm. Már kb 3 éve ez megy, kisebb kihagyásokkal mindem hétvégén, de ez rengeteg pénzkidobás, és szerintem már az embereknek is meg van a véleményúk rólam. Sportoltam, azt is abba hagytam a bulik és ez az életmód miatt. Tudom hogy változtatnom kell, tervezem is egy ideje és már fejben el is döntöttem, de ez valahogy hétvégére megváltozik. Adnátok tippeket, hogy lenne könnyebb? Esetleg más programokat helyette? Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 19. 10:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt agyban kell eldöntened. Esetleg változtass egy hétvégi napodon, olyanokat csinálj amit eddig nem. Ismerkedj, akár neten akár máshol olyannal aki leköt és nem a bulizás jár a fejedben. Akivel jól érezheted magad bulizás nélkül. Vagy akár a bulira szánt pénzedből vegyél egy számodra érdekes sztorit feldolgozó könyvet és olvass... Sok lehetőség van de mint mondtam ez fejben dől el. Rá kell jönnöd még jobban arra hogy ennek nincs hasznos értelme. Pénzkidobás, időpazarlás és már gondolom nem is igazán élvezed mert meguntad ezt az életmódot. (Tapasztalatból mondom mert én is ilyen voltam. 22F)
2015. okt. 19. 10:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy le kéne szoknod a bulizásról. Ha most nem éled ki magad, később nagyon szar lesz és idősebb korodban vagy befásulsz, vagy öregen jársz majd bulizni, visszasírva a fiatal éveidet.

Szerintem olcsón is lehet bulizni, pl lányoknak szinte mindenhol ingyen van a belépő, utána meg nem kötelező inni, max megiszol 1 pohár bort és kész. 1000 Ft-ból megúsztad a bulit.

2015. okt. 19. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!