Hogyan kell szerelmes levelet írni?
Figyelt kérdés
15/F vagyok és az a helyzet, hogy gólyahét van és szerelmes levelet kell írnom egy nálam eggyel magasabb évfolyamban lévő lánynak (szép ha ez fontos). Pár ötletem van, de ha ti is hozzátudnátok szólni azt nagyon megköszönném :D2015. okt. 14. 15:26
1/1 anonim válasza:
Szerelmes vagy valakibe? Ha igen akkor képzeld azt hogy neki írod a levelet.
Én kb. azt írnám, hogy nagyon szeretem, egész nap csak rajta kattog az agyam, nem tudok másra gondolni. Teljesen elvarázsol, az illata, a nézése, a viselkedése, a személyisége. Egyszerűen minden tetszik benne, és ő a legszebb lány számomra a világon. Nagyon szeretem és bármit megtennék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!