Justin Bieber tényleg meghalt?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:18
31/46 anonim válasza:
Nem nem halt meg valami 4chan nevü oldal találta ki...kár hogy kamu
32/46 szusand válasza:
Köztudott hogy él és virul , sajnos .
33/46 anonim válasza:
Sajnos nem !:'(
De remélem még nálam előbb;) Hogy megbírjam ünnepelni:D
34/46 szusand válasza:
Nyílt egyenes beszéd : ugyanez szeretné én is de még semmi esély erre .
35/46 anonim válasza:
Ja de nem direkt vol jöttem a intercityvel és már nem tudtam fékezni ezért gázt adtam....majd nem is hívtam e mentöket inkább elástam én ...xD Ja de még az utolsó mp iben memondta h meleg 8nem hazudok)...xD írjátok be h jb.bevallotta h meleg....xDAz
36/46 anonim válasza:
Ha igen jelezzetek, mert én akarom tartani az ünnepi...izé gyászbeszédet
37/46 anonim válasza:
Mennyi rossz akaratú ember van itt...húhú ez tetszik...én is sziivesen beszállok ebbe az ünneplős dologba.x)
38/46 anonim válasza:
ez már régi kérdés na de mefoghatnátok sztem ti vagytok nagyképűek de mind1!!!justinnak van hangja neked nincs !!!és nem taknyos!ennyiből ti is kipucanhatnátok mert senkit nem érdekelne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
39/46 anonim válasza:
Amúgy ti észreveszitek, hogy egy emberről beszéltek? Tök mindegy, hogy utáljátok, de mégis, hogy kívánhatjátok egy másik ember halálát? Ő is csak egy ember aki szeret énekelni és jó helyre született, de attól még ugyan olyan, mint ti vagy én. Ne legyetek ilyen rosszindulatúak, nektek se esne jól ha ilyeneket írnának rólatok. Szegény ha tudna magyarul biztos elsírná magát. Legalábbis én biztos sírnék ha ilyeneket mondanának a hátam mögött.
40/46 anonim válasza:
Kedves 4:09-es
mi nem egy emberről, hanem justinbiberről beszélünk.
Rá az ember szó nem jó.
kis majom....mármint Justin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!