Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Bizonytalan vagyok!?

Bizonytalan vagyok!?

Figyelt kérdés

Egy blogot szerkesztek, amiben van filmajánló, zeneajánló, idézetek, képek és történetek. A történet első részét elkezdtem, de nm vagyok benne biztos, hogy eléggé szép és érdekes. Ime a történet:

A barnuló levelek hangtalanul lehulltak a földre. A szél süvitve csapta meg a még alvó 16 éves lány szobájának ablakát. Brigi egy laza mozdulattal nyomta ki az ébresztőóráját. Lassan feltápászkodott ágyából, majd a fürdőbe vette az irányt. Némi hezitálás után fekete csőnadrágot vett fel fehér alapon fekete szives polóval és kockás Converse-vel. Az öltözete épp illett az aznapi kedvéhez. A tükör előtt ácsorogva próbálta egy ujjnyi alapozóval eltörölni a karikás szemek nyomait. Mikor készen lett, hátára kapta baglyos iskolatáskáját, majd utoljára a tükörbe pillantva elhagyta a szobát.

- Augusztusban öt napig Ausztriában voltam. - jelentette ki Flóra.

- Én akkor voltam a Sziget fesztiválon. - büszkélkedett Móni.

- Jújj, azon a fesztiválon jött üssze Barbi és Krisztián.

- Ez komoly?! Pedig azt hittem, hogy nekem van esélyem nála. Krisztián annyira helyes, hogy járhat azzal a beképzelt libával?? - kérdezte Móni, inkább magától.

A következő pillanatban egy alak közeledett hozzájuk.

-Brigii!!!! - visongott Flóra az érkező nyakába borulva.

-Szia! Hogy telt a nyarad?

-Klassz volt. Egy hét edzőtáborba és öt nap Ausztriában a szüleimmel. Neked?

-Két hét a nagyszüleimnél, utána nyaralás a Balatonon. Figyu. Megtudtál még valamit Krisztiánról? - érdeklődött izgatottan Brigi.

- Ezzel kapcsolatban, ha én szeretnék egy fiút, de ő másvalakit szeretne, te megmondanád?

-Persze, de ez most hogy jön ide? Miről van szó?

- Barbi és Krisztián járnak.

Brigi egy pillanatig mozdulatlanul állt, folyamatosan kattogva, próbálva feldolgozni a hallottakat.

- Annyira sajnálom. - törte meg végül a csendet Flóra.

- Semmi baj. Én most inkább bemegyek a terembe.

- Oksi. Szünetben még beszélünk.

Brigi belépett az osztályterem ajtaján, majd levágta magát a második padba. Miközben kihalászta táskájából a matekot, folyamatosan felfelé nézve pislogott, próbálva elkerülni a sirást, hiszen megint eszébe jutott Krisztián. Ekkor betoppant Dóri, a padtársa és egyben a legjobb barátnője. Dóri helyet foglalt a pad másik felében, majd barátságosan köszöntötte Brigit :

- Szia! Milyen volt a szünidő?

Hirtelen egy papircsomó ütötte meg a lány fejét.

- Hogy telt a nyarad, Dórián? Gondolom egész nap a sötét szobádban kockultál. -kiáltotta Albi, az osztály rosszfiúja, Dórira célozva.

- Hagyd békén! - ugrott Brigi barátnője védelmébe. - Mit ártott ő neked?

Albi válaszra nyitotta a száját, mikor betoppant a tanár.

- Csendet kérek! - könyörgött az ófö, Lovas Mihály. - Fontos bejelenteni valóm van. Új diák érkezett. - mutatott az ajtóban ácsorgó fiúra. Még csak eddig jutottam, mert nm voltam biztos, hogy megéri folytatni. Elfogadok hideget, meleget. Előre is köszönöm a véleményeket, kritikákat.

2015. okt. 5. 21:33
 1/3 anonim válasza:
Nem rossz.
2015. okt. 5. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
A "könyörgött az ofő" részen felnevettem, nem nagyon illik oda az a könyörgés, kapcsold be a helyesírásellenőrzőt (nem a helyesírásoddal van baj feltétlen, elgépelés bármikor lehet), és nem ártana tisztázni, hogy első nap a suliban, persze rálehet jönni, de elég hirtelen kezdődik el a párbeszéd. 22 éves hím fejjel nem tudom megítélni, a történet mennyire jó, nyilván borzasztóan nem nekem szól, és előre tudni lehet, hogy az új srác és Brigi majd valamikor együtt lesz, a helyszínek leírásán kicsit dolgozz, a megfogalmazáson is, mint például a könyörgés, vagy az "én most inkább bemegyek a terembe" is túl egyszerűen hatott, azon kívül gondolom, akiknek valójában szól, még tetszhet is, csak ne derüljön ki, hogy az újhús egy vámpír, vagy vérfarkas.
2015. okt. 6. 19:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Nyugi 2. kérdező. Nm lesznek benne természetfeletti dolgok :))
2015. okt. 10. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!