Ti inkább cipőt vennétek (Air Jordan 5 Retro Hot Lava) vagy pedig egy Iphone 5s-t? (használtat, de jó állapotút)
Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 20:20
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy telefon fontosabb mint egy cipő.
Lehet én értettem félre, nem ismerem a márkát, az Iphone annyiba kerülne mint a cipő?
2/8 anonim válasza:
Nyilván ha ki van a zoknid akkor a telefont nem húzhatod fel rá viszont anyukádat sem tudod felhívni a cipőfűző lyukából.
3/8 A kérdező kommentje:
A cipő 40.000 Ft de jó márka és igazából telefonom is van (LG Leon) meg cipőm is csak szeretnék egy másikat es nem tudom melyiket vegyem, mert nekem mindkettőre "szükségem" van
2015. szept. 29. 06:47
4/8 anonim válasza:
ebben az esetben i5s, megér 100-150et is, függ hogy hány GB-os. Ha nincs ennyi pénzed akkor a cipőt.
5/8 anonim válasza:
Szerintem jobban járnál valami tartósabb vagy olcsóbb dologgal, ha annyira nem álltok jól, hogy választanod kell. Mind a két termék könnyen tönkremehet, ha valami közbejön. Ha persze nem lenne érvágás a pótlásuk, akkor a cipőt javaslom, mert a Tél Közeleg!(És nem tudjuk milyen cipőd van télire)
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi es telre valami bakancsot veszunk
2015. szept. 30. 06:14
7/8 anonim válasza:
Most nem bántásból mondom, de inkább egy jobb cipő, mint egy új telefon. Egyébként őszintén érdekel, hogy miért van "szükséged" az Iphone 5s-re, mit tud amit a jelenlegi telefonod nem? :)
8/8 A kérdező kommentje:
A ciponel dontottem en is, ugyhogy inkabb az lesz, de az 5s-en azert gondolkoztam, mert sok tokot lehet ra kapni xdd imadom a tokokat
2015. okt. 3. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!