Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nincs ötletem alapsztorihoz,...

Mevikee kérdése:

Nincs ötletem alapsztorihoz, szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy szeretnék elkezdeni egy sztorit, viszont a két ötletemet már felhasználták. Két fiú szerelméről lenne szó, és a történet elejéröl lenne szó. Nem tudom milyen úton módon történjen az hogy egymásra találjanak, hogy eljussanak arra a szintre hogy...na tudjátok!

A segítségeteke szeretném kérni!!

2015. szept. 26. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Emlékezz vissza, hogy legutoljára, amikor ilyesmiről ábrándoztál az ágyban... tudod... na AZT a sztorit írd meg :)
2015. szept. 26. 23:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Jó, de én konkrétan most arra gondolok hogy az eleje hogy legyen! :) csak ezzel van problémám. Mert van egy olyan hogy gy szindrabban ismerkednek meg, de először az egyik utálja a másikat, es van olyan, hogy egy kávézóban ismerkednekm meg.

Szóval nekem az elejével van gondom.. :)

2015. szept. 27. 08:02
 3/6 A kérdező kommentje:
De ezt a kettőt amit mondtam, már megírták...
2015. szept. 27. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor írd meg mindkét megoldást és majd késöbb kiválasztod, melyik a jobb. Az sem baj, ha más sztoriban már van ilyen megoldás, úgysem tudsz olyan történetet írni, amelyikben csak teljesen eredeti ötletek vannak.
2015. szept. 27. 09:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez így oké, csak mind a kér sztorit nyilvánosan követem...
2015. szept. 27. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor találkozzanak az orvosnál, a kórházban, az autószerelőnél, egy Tescoban tolják egymásnak a kocsit és vesszenek össze az utolsó májkrémen, üssék el egymást a zebrán, szóljon ugyanarra a helyre a jegyük a vonaton, költözzenek egymás mellé, vegyenek ugyanott biciklit, kérdezzék meg egymástól, merre van a Denevér utca, unatkozzanak együtt egy estélyen, üssék egymást egy tüntetésen vagy mindkettejüket tartóztassák le ugyanott, a buszon adjanak egymásnak buszjegyet, étteremben ne legyen náluk pénz, hogy a másik kisegíthesse őket, rabolja el őket egy ufó, satöbbi valamint miegymás.
2015. szept. 27. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!