Gáz, ha anyámmal elmegyek egy szórakozó helyre?
Nincs ebbe semmi gáz.
A barátnőm 18 éves múlt. Anyukája 38 éves, ők már 2 éve járnak együtt bulizni elég gyakran és nincs ebbe semmi rossz. A barátnőm anyukája nagyon fiatalos nő, külsőre, az arcán is azt látni hogy nem több mint 30 sokan akik nem ismerik őket azt hiszik hogy testvérek. Amikor a barátnőm elvitt bemutatni a szüleinek akkor én totál azt hittem az anyukájára hogy a nővére amikor megláttam, és én ugye a 30 év körülieket még tegezem de udvariasabb formában hellóval köszönök nekik persze a nem hivatalos helyeken. Hivatalos helyeken már magázom őket, de ebbe nem megyek most bele.
A lényeg az hogy anyukájának Hellóval köszöntem ő meg igaz furcsállta de megjegyezte viccesen hogy "Na már ilyen jóba vagyunk? :D " Akkor mondta a barátnőm hogy ő az anyukája, én meg azt hittem a nővére az, mert a nővére aki egyébként más anyától van, ő 28 éves. Picit furcsa volt de egyből mondta az anyukája hogy nyugodtan tegezzem nem öreg meg igen fiatalos nő. Szóval nyugodtan mehetsz anyuddal bulizni, barátnőm is gyakran jár el vele szórakozni sokszor az anyja barátnőivel megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!