Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Aki nem szeret bulizni, az...

Aki nem szeret bulizni, az mért nem szeret? (alternatívák lent)

Figyelt kérdés

-alkohol

-cigi

-nincs kivel/ nem jó társaság

-nem tudtok táncolni

ilyenekre gondoltam

én szeretnék bulizni járni, d enem tudok táncolni :S kezd egyre kínosabbá válni :S

17/L

2010. márc. 13. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudok táncolni, és az alkohollal nincs bajom, 1-2 sör lecsúszhat, de a részegektől rosszul vagyok, és némelyiktől félek (nagydarab férfiaktól). És azt sem szeretem, ha bagószagú vagyok, én nem dohányzom, és zavar.

Plusz, én inkább a rockzenét szeretem, és akkor már inkább koncert:D Annak valahogy nem látom értelmét, hogy bezsúfolódik egy csomó ember egy helyre, rohadt hangos zene megy, aminek mondjuk az x%-át nem is szereted, és horribilis árakért vegyél valami italt+ételt, ha megéhezel. Azért jobb a koncert: elmész, tudod, hogy milyen zenéket fognak játszani, nem egy DJ dönti el randomra, és 1-2 óra múlva ha vége van, mindenki megy amerre akar (én ált. haza):D (persze itt is lehetnek részegek, pláne fesztiválokon, de azokra nem is megyek ki)

18/L

2010. márc. 13. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:

22:52-es csaj vagyok

És van még egy nagyon nyomós indokom. A nyomulós hülyegyerekek:D Egyet-kettőt még poén leoltani, de amikor már a huszadik jön hozzád oda ugyanazzal az agyzsibbasztó szöveggel, és többméteres egóval, nagyon erősen verekedhetnékem támad:D Csak sajnos 53 kiló vagyok, így asszem én húznám a rövidebbet, szóval magamban fortyogok. XD

2010. márc. 13. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!