Miket érdemes venni eBay-en?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, amik max pár ezer Ft, és esetleg ingyenes kiszállításos Kínából, amiket olcsóbban kapnál meg így, mint rendesen.
Vannak jó ötletek? Ki miket szokott így venni?
2015. szept. 11. 16:37
1/4 anonim válasza:
én pl olyan fülbevalókat és nyakláncokat szoktam pár 100 ft-ért amik a h&mben 3 ezer ft-ok. meg telefontokokat szoktam :)
2/4 anonim válasza:
Csupán az olcsóság miatt semmit sem vennék. Azért vennék valamit, mert szükségem van rá. Pl. mivel könyvekre van szükségem, rendelek a Bookdepositoryról. De nem fogok tízezer hajgumit rendelni Kínából egy ezresért, mert nem kell.
3/4 anonim válasza:
A felettem szólónak igaza van...
Amúgy pedig olyat veszek, ami éppen kell és itthon nem tudom megvenni/Ebayen olcsóbb, nem feltétlenül Kínai eladótól szoktam ettől függetlenül vásárolni. Általában olyan dolgokat szoktam venni amit kreatív hobby boltban árulnak, gyöngyöket, polymer clayt, stb...
Mást nagyon nem szoktam, nagy tételben értelmetlen ezzel "kereskedni"...
4/4 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam nagy kereskedésre, csak ötleteket várok, hogy ki mit szokott hátha megjön hozzá a kedvem.
2015. szept. 11. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!