Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbit ajánlotok számomra?

Milyen hobbit ajánlotok számomra?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok.A táncolást,festést,rajzolást,olvasást illetve focit és egyéb csapatsportokat mellőzzétek (a focit és kézilabdát régebben űztem de túl sok időt venne igénybe).Változó ,hogy mennyi időt töltenék egy nap a hobbimmal (az iskola miatt).Most edzek(otthon) amit nem is tervezek abbahagyni és a fennmaradó időt szeretném valami érdekesebb hobbival/hobbikkal kitölteni, NEM számítógépezéssel.Lehetőleg olyan hobbit írjatok ami nem emészt fel rengeteg pénzt ,persze ez nem az jelenti ,hogy semmi pénzt nem igényel az űzése.

2015. szept. 10. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan hobbit művelj amihez kedved van és szereted, ne pedig olyat, amit mások ajánlanak.
2015. szept. 10. 17:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért írtam a kérdést ,hogy segítséget kapjak megtalálni azt ami hozzám illik, amit szeretek csinálni.A válaszokban ajánlot hobbikat kipróbálom és ha tetszik akkor űzni is fogom.Köszönöm a válaszod és várom a többi választ is!
2015. szept. 10. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel pénzt nem szeretnél beleölni a dologba, azt nem javaslom, hogy elkezdj valamit gyűjteni. Van valamihez tehetséged? Reál vagy humán beállítottságú vagy? Mivel edzel, azt gondolom, valami szellemi dolgot kéne kitalálnod, ami a fizikai megterhelés mellett kikapcsolódást jelenthet. Én pl. szeretem a filmeket, szeretek róluk kritikákat írni. De akár irodalmi (célú) műveket is írhatsz, ha érzel magadban tehetséget, és persze mondanivalód is van. Ezutóbbi alatt azokra az emberekre célzok, akik ide jönnek, hogy regényt akarnak írni, de még nem tudják miről... Amúgy meg nehéz tanácsot adni, mert ha az embernek van egy hobbija, akkor észrevétlenül elég sokat el lehet rá költeni. Abból a pénzből pl. amit én az évek alatt DVD-kre költöttem, már kocsit lehetne venni.
2015. szept. 11. 08:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat!Rosszul fogalmaztam.Nem azt mondom ,hogy semmi pénzt nem akarok rá költeni ,hanem azt ,hogy nem akarok rá vagyonokat költeni amikor még csak kipróbálom.Például a gitározás először nem vesz senki egy százezer forintos gitárt ,először csak egy olcsóbb "kezdő" gitárt vásárol.Köszönöm a válaszod!
2015. szept. 11. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Azt nem ártana tudni, mi az, ami érdekel. Mit szeretsz? Ismerek olyat, aki a családfáját kutatja hatalmas szorgalommal, és szerkesztgeti egy számítógépes programban az ágrajzot. Van, akit érdekel a harcászat. Háborúknak, fegyvereknek néz utána, esetleg beszerez pár replikát. Itt vagyok én, aki megszállottan szereti a filmeket (van mellette életem, családom), de pl. a képregényeket, az érméket és bankjegyeket is gyűjtöm, sőt bélyeggyűjteményem is van, még ha már csak a szekrény mélyén is. Akad olyan, aki a zenébe ássa bele magát (egy volt osztálytársam például olyan szinten elmerült egy együttes tanulmányozásában, hogy már személyes kapcsolatot ápol a tagokkal, és a krónikásukká vált). Anyagi ráfordítást nem igényel, kézügyességet annál inkább az origami. Egyesek félelmetes, mit ki nem tudnak hozni pár papírlapból. Ha van sok türelmed, akkor lehet próbálkozni boltban kapható makettekkel. Nyilván nem a tizenezer forintos tankkal kell kezdeni. :)
2015. szept. 11. 10:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Na, pont ilyen válaszokra gondoltam amiben leírjátok ,hogy nektek,családtagoknak,ismerősöknek mi a hobbijuk.
2015. szept. 11. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!