Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nem értem ezt a posztot,...

Nem értem ezt a posztot, valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés
[link]

2015. szept. 3. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha a jól végzett melóért már nem jár bónusz, akkor ő iszik szeszt, mert attól lesz véralkoholszintje, amit ezrelékben mérnek. Szóval ha már százalékot nem kap (a melójáért bónuszt), akkor legalább ezreléke legyen. Száz és ezer.
2015. szept. 3. 20:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt az ezreléket még mindig nem értem. A százalékosat azt értettem, mert én is normában dolgozok, de szóval akkor inkább legyen berúgva és akkor nem bántja, hogy nem kap százalékot? Nem értem...
2015. szept. 3. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:

A véralkoholszintet ezrelékben mérik.

Ha iszik, akkor van a vérében valamennyi ezrelék, mert ez a mértékegysége a véralkoholszintnek.

A százalék nagyobb, mint az ezrelék.

Ha már százalékot nem kap, akkor legalább lesz ezreléke.

2015. szept. 3. 20:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát én ezt még mindig nem értem. :((

És mért jó hogy lesz ezreléke?

2015. szept. 3. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért jó, hogy lesz ezreléke, mert százalékot nem kap. Azaz lesz mégis valami kis bónusza. De legjobb lesz ha túllépsz a dolgon, elfogadod, hogy nem érted és keresel magadnak jobb szórakozást. Túl gyenge vicc ez ahhoz, hogy ennyit erőlködj rajta.
2015. szept. 3. 21:16
 6/9 A kérdező kommentje:
De azért az ezrelékélt úgysem kap pénzt, akkor minek jó hogy van, ezt még most sem értem. Na mindegy, köszönöm a segítséget! :))
2015. szept. 3. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez csak egy vicc. Nem a valóság. Nem kap érte pénzt, de itt nem is az a lényeg csak a játék a százalék és az ezrelék szavakkal. Csak poén. Ennyi.
2015. szept. 3. 21:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Gondolom te ezt a viccet sem érted:

Ajándék csónak ne nézd a lapát.

Hajrá 71-es, magyarázd el neki ezt is:DD

2015. szept. 3. 21:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Most nem értem mért kell bunkózni, csak azért mert valaki nem ért valamit. Te talán mindent és mindenhez értesz? Egyszerűen szánalmasak vagytok, hogy csak bántani tudjátok a másikat, persze tisztelet a kivételnek..
2015. szept. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!