Segítség egy blog kinézetében?! Főként a fejlécre gondolok.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg oldal van, ahonnan le lehet tölteni szebbnél szebb fejléceket, viszont én sajátot szeretnék. A blogom már meg van, fent van a történetből 9 rész, viszont szeretném ha szebben nézne ki. Annyi a problémám, hogy ehhez én nem értem, hogy hogy is kellene megcsináljam.
Ha valaki tud egy kicsit is segiteni, azt nagyon megköszönném.
Esetleg privátban linkelek egy két blogot, ami nagyon tetszik, hogy ti is átlássátok az elképzelésem.
2015. aug. 28. 16:43
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, h milyenre gondolsz de van egy sejtésem. Már abból, h blogot írsz. A minimalista emberek nem nagyon szoktak blogot írni, így egy csicsás giccses vagy egy random kép és rajta valami szöveggel lenne az ideális blogfejléc számodra. Viszont szerintem a kevesebb néha több és egy alapszín összeállítású oldal sokkal kifejezőbb mint pár randomkép.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem, egyáltalán semmi csicsásra nem gondoltam, viszont privátban ha nem bánod elküldenék egy blogot ami nagyon tetszik, hogy megértsd, milyenre gondolok
2015. aug. 28. 19:41
3/4 anonim válasza:
Szia! Én szívesen segítek. :)
Az előző válaszolónak pedig annyit mondanék, hogy sajnos igaza van, de ne általánosítson, mert vannak kivételek.
4/4 anonim válasza:
Küldj nekem is privátban linket, hátha tudok segíteni.:) Legalábbis megpróbálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!