Szegeden a SZOTE klubban a Music Dome Party márc 13. -án miféle buli lesz?
Figyelt kérdés
március 13. szombat 22.00
Music Dome Party - DJ RatN / Smirnoff Ice Party hostessekkel és ajándékokkal
Milyen zenékre lehet számítani?
2010. márc. 10. 22:18
1/3 anonim válasza:
hát ha nem laksz Szegedhez közel, szerintem akkor nem éri meg lejönni ezért....eleve a SZOTE hétvégén nagyon szar, oda csak hétköznap érdemes járni, mert egyetemista hely, és ők akkor érnek rá. Szombaton tuti hogy kevesen lesznek, ebben biztos vagyok. De te tudod :)
2/3 A kérdező kommentje:
De szegedi vagyok :) csak érdekelt volna, hogy miféle buli lesz, milyen zenékkel? Mert szombaton menni akarunk valahova táncolni egyett csak nem tudjuk hova :S De JATE kizárva, nekem az a hely nemtetszik :( És ezért érdekelt volna, hogy a SZOTE klubban szombaton milyen buli lesz zene téren :D
Vagy te melyik helyet ajánlod szombatra?
2010. márc. 11. 15:28
3/3 anonim válasza:
ja vágom, akkor bocsi :D
Hát, én nem nagyon szoktam szombaton járni bulizni, pont azért mert szar bulik vannak, de ha megyek akkor singbe megyek...retro is jó, csak szombaton az is kihalt :S
úgyhogy én sing párti vagyok, egy kis túlzással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!