A Youtube előtt hol nézték meg az emberek a videoclipeket?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 10:17
2/7 anonim válasza:
Barmilyen meglepo, megvartak mig leadjak a TV-ben. A Music Television, ami mostanaban inkabb tini reality trash-ado lett, korabban tenylegesen zenet sugarzott kb. napi 20 oraban, meg volt mellette egy rakas mas zenecsatorna - Viva, VH1, stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. aug. 27. 10:50
4/7 Retrogirl84 válasza:
a tv-ben volt egy pár zenei csatorna, és ott sajnos meg kellett várni, amíg adják, nővéremnek rengeteg VHS kazettája volt, amikre a kedvenceit felvette és ha akarta, vissza is tudta nézni őket; egyszer állt is a bál otthon emiatt, mert én is belenéztem, viszont nem tekertem vissza a megfelelő helyre, ezért amikor tesóm másikat számot vett fel, az előzőre vette rá :D rádió dettó ilyen volt, kívánságműsor Juventuson, én is ott ültem a rádió előtt és vettem fel a számokat, meg másoltam a kazikat :D
5/7 timeamagdolna válasza:
És sokkal több időt töltöttek kint az utcán sétálgatva, nézelődve, új ismeretségeket kötve.
6/7 anonim válasza:
Youtub előtt nem volt élet a galaxisunkban bármit is mondjon a kormány.
7/7 serenepa válasza:
A Zenebutik Juhász Előd müsoràban. :-) De volt korábban más hasonló műsorok. pl. Egymillió fontos hangjegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!