Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mortal Kombat x vagy Mortal...

Mortal Kombat x vagy Mortal Kombat 9 jobb szerintetek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 26. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyedül az X-ray-t szeretem jobban az MK9-ben... Ott valamilyen szinten reálisabb volt mint a X-ben, mert ami az x-ben folyik x-ray az nevetséges. Majdnem az összes megfelel egy kivégzésnek és érthetetlen hogy hogy harcolnak tovább. De amúgy minden más téren az X sokkal jobb.
2015. aug. 27. 08:57
 2/3 anonim ***** válasza:

A 9-nek jobb volt a története. Nem csak szerintem, láttam egy szavazást, aminek ez lett a végeredménye.

Meg az X-ben szerintem túl nagy szerpett kaptak az új karakterek. Komolyan, D'Vorah teljesen új, eleve sokan utálják (én is) erre csak idejön és megöl két klasszikust. Én nem adtam volna neki saját fejezetet. Inkább Kenshinek kellett volna egy, ha már a 9-ben csak DLC volt.

A Fatalityk átlagban tényleg jobbak az X-ben, kivéve néhányat. Erron Blacknek midkettő gyenge, Kotal Kahn másodikja elég primitív, meg még Jacqui kivégzései azok, amik nem tetszettek. A többi rendben volt.

Ja és az X-ben több volt a valószerű fatality. A 9-ben Jade csak belerúg az ellenfélbe, és az felrepül 20 méter magasra. (És hasonlók) -_-

2015. aug. 28. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok véletlen elküldtem a választ :D

Szóval az x-rayek pedig tényleg a 9-ben voltak jobbak. Azok közül még be is lehet vállalni párat a való életben anélkül, hogy azonnal belehalnál.

2015. aug. 28. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!