Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire lenne...

Szerintetek mennyire lenne gáz, ha én is mennék bulizni?

Figyelt kérdés

Szóval,a tipikus jó kislány vagyok,ezt kb. mindenki tudja rólam,és ezt folyton szóvá is teszik,ha buliról van szó.

Ősszel lesz egy nagy rendezvény,az iskola bérel egy szórakozóhelyet. Szeretnék elmenni,de hogy őszinte legyek,elégé félek az osztálytársaim miatt. Szerintem mindenki állna tátott szájjal,hogy én mi a francokat keresek ott,és ez visszatart. :(

A másik pedig,hogy nem iszom alkoholt,soha nem is ittam még,és nem is annyira vágyom rá,gondolom emiatt is elégé kinéznének.

A tánc sem az én világom,legalábbis nem ez a csípőtekerős-vonaglós-kézemelgetős :D

Még az sem biztos,hogy elengednének,de most hirtelen szöget ütött a gondolat a fejemben,hogy meg sem kérdezem,nem megyek el lejáratni magam.

Ti elmennétek a helyemben,vagy sem? Mennyire lesz gáz,ha mégis elmegyek,és nem iszom??

Köszi a válaszokat előre is! :)

Oh,kimaradt egy fontos infó: most megyek 10.-be :)

2015. aug. 26. 13:46
 1/1 anonim válasza:
ez a te életed,ne mások határozzák meg a cselekedeteidet,ha te elszeretnél menni ,hát menj,és alkohol nélkül is jól lehet szórakozni.
2015. aug. 26. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!